.

Stewart var på slutten av den bakerste stolpen for å treffe mot mål og den siste berøringen i nettet kom av Eastwoods ben.

En anspent og stram konkurranse ble avgjort med en Joe Jacobson-straffe med litt over 10 minutter å spille etter at Fred Onyedinma ble felt av Oxford-keeper Simon Eastwood. borussia dortmund drakt

Rett etter spilte Brown en enorm sjanse til å legge til et sekund etter å ha blitt funnet i boksen av Kilian Ludewig, mens det var treverket som reddet QPRs Masterson fra å lede et eget mål rett før pause.

borussia dortmund drakt

Jordan Hugill hadde en sjanse til å forsegle en dramatisk sen utligning, men Barnsley-keeper Jack Walton gjorde det bra å løpe av sin linje for å nekte spissen. TahliaCle Chelsea Maglia Jefferson

Dette var en nervøs, nådeløs oppvisning fra Rangers side som har smertefull opplevelse av St Mirrens evne til å produsere et sjokk.

Før Jim Goodwins menn hadde tid til å komponere seg, ble underskuddet doblet da Glen Kamara spilte i Morelos på høyre side av feltet. Vinkelen var stram, men den colombianske angriperens finish var klinisk da den kysset langt innlegg på vei inn.

Leave a Reply